عرض مشاركة واحدة
بياناتي
 رقم المشاركة : ( 30 )
ظريف
ارثوذكسي بارع
رقم العضوية : 5556
تاريخ التسجيل : Nov 2007
مكان الإقامة :
عدد المشاركات : 1,930
عدد النقاط : 12

ظريف غير متواجد حالياً

افتراضي رد: طريقة صناعة نبيذ الأباركه فى منزلك

كُتب : [ 05-01-2008 - 03:09 PM ]


اقتباس
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة yob2006 مشاهدة المشاركة
بصراحة موضوعك عجبني وباين عليه انك خبرة بس في حاجة عاوز استفسر منها ... انا عملت كل الي قلت عليه بس ازاي ابعد ريحة العفن الي تبئى في النبيذ .... هل فيه اضافات تحسن مذاقة ؟؟ متشكر كتير لسعادتك وعلى المجهود الجبار الي بتساهم فيه لتميز هذا المنتدى
طالما النيذ أتخمر ( وصل لمرحلة الغليان )
لأيوجد به أى روائح عفن بل بالعكس
بتبقى رائحته ذكيه وتزداد جمالا بعد التعتيق

وللأخ اللى بيسأل عن كمية الخميره ( قطعه مساويه لعين الجمل )

وللعلم الجمل يسمى سفينة الصحراء لأن البدو يستخدمونه فى نقل أمتعتهم فى الصحراء ويستطيع الجمل الصمود بدون طعام ولاشراب لذلك فإن البدو يعتمدون عليه 0000000
نياهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها هاها

رد مع إقتباس