on March 29 | in ArT-FaCe | by | with No Comments


Timeline Photos
من معجزات ابونا فلتاؤس
المعجزه دي حصلت مع مينا نبيل

انا كنت اخر ترم ليا في الكلية الترم اللي فات دة علي طول وكان فية مادتين ….الدكتور اللي انا واخدها معاة كان رخم جدا في درجاتة والمهم انا امتحنت ميدترم وجبت فية 3 من 30 والتانية 7 من 30 ودخلت لدكتور علشان اكلمة علي الدرجات لحد ما هو جية في مرة واتعصب عليا وقالي انت مافيش امل فيك انك تنجح وانت موقفك صعب جدا من النجاح وانا عندي احر ترم زي اول ترم وطردني من مكتبة وقالي روح اسحب المادة دية وانا طبعا ماكنش ينفع ان انا اسحبها …..روحت قلت اكمل واسيب الباقي علي ربنا لحد ما جات راس السنة وكان فية كنيسة عندنا كانت عاملة ايفينت علي الفيس انهم هيعرضو مسرحية في راس السنة عن ابونا فلتاؤس وكاتبة بين قوسين انة شفيع المستحيلات والحكاية دية هي اللي شديتني اوووي اني لازم اعرف مين ابونا فلتاؤس ودخلت علي جوجل وقريت سيرتة ومعجزاتة واتشفعت بية اووووي وقولتلة المادة دية بتاعتك وعلي العلم انا كان لازم اجيب في فينال مع الدكتور دة 35 من 40 علشان اعدي في المادتين ودخلت الفينال واستنيت النتيجة ولاقيت نفسي نجحت في المادتين دول ببركة شفاعة ابونا فلتاؤس ….بركة شفاعة تكون معانا …امين++

أحباء الأنبا رافائيل Lovers of Bishop Raphael

Pin It

Leave a Reply

« »

Scroll to top
%d bloggers like this: